Home » De toate » Ce spunem după Noapte bună?

Ce spunem după Noapte bună?

Start here

Advertisements

N-ar mai trebui să spunem nimic, dar am văzut că e așa o modă, pe care o practică destul de mulți și, după ce îți iei la revedere de la ei, spui frumos Noapte bună!, pupături, alea alea, își aduc aminte că nu ți-au spus ceva sau, și mai rău, reiau conversația sau abia o încep, de parcă tocmai le-ai spus Salut sau Buna, ce mai faci? După care o țin langa, ca și cum i-a lovit amnezia de la acel ”nevinovat” dar bine intenționat prim Noapte buna!. Pentru că, firește, după o astfel de pseudo-despărțire, mai urmează o a doua conversație, sau continuarea primeia, la finalul căreia, spui frumos ca omul civilizat – IAR – Noapte buna!. Cu speranța ca de data asta să te ia lumea în serios și să te lase să te duci la culcare.

Da’ ți-ai găsit! Dacă nu ești ferm, dacă nu ești pe faza, tot ce te mai salvează e ori să îngroși obrazul și să închizi pur și simplu telefonul sau calculatorul, ori să zici că ți se cam închide…netul, când de fapt ți se închid ochii. Asta dacă nu ai ajuns deja să vorbești prin somn. Pentru un astfel de interlocutor un da da sau un nu nu din când în când e suficient. Nu contează că tu mori de somn și că ai spus frumos Noapte buna! Asta cu multe (zeci) de minute în urmă.

Dam, după Noapte bună! frumos ar fi să nu mai urmeze nimic. Că de-aia e salut de despărțire. Nu frate, nu ne despărțim pentru totdeauna, doar până mâine…dimineață. Mai rabdă și tu oleacă, că n-o fi foc! Cred că varianta salvatoare e ca imediat după ce spui Noapte buna!, dar IMEDIAT, să apeși insant butonul salvator. Asta ca să nu mai urmeze nimic după….zzz.zzz.zzz

Noapte bună!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: