Home » WTF » Să trăim în bazal

Să trăim în bazal

Start here

Advertisements

Adică să ne limităm doar la apa, papa, caca, nani și sex. Mai ales sex. Uneori chiar le dăm pe celelalte la o parte, să rămână doar sexul. Iar după noi potopul…

Am cam auzit cu toții de piramida lui Maslow. La baza piramidei sunt cele…bazale, cele de care pomeneam mai sus. Iar pentru cei care se limitează la atât, doar de atât au parte. Nu se limitează pentru că își propun, pentru că vor ei așa, ci pentru că nu știu că mai există și alte ”trepte” ale piramidei. Nu i-a învățat nimeni. Chiar dacă văd în jurul lor că ar exista, ei nici măcar nu-și pun problema cum să ajungă acolo, cum să evolueze. Le e mai bine acolo, între lucrurile simple, pe care le pot controla cât de cât. Restul e mult prea complicat și costisitor…energetic.

O mamă face tot posibilul să-și împiedice copilul să meargă la școală, pentru a-l lua cu ea la cerșit.

Un tată își violează fata și consideră că e ceva firesc, pentru că e a lui.

Copilul născut dintr-o astfel de legătură ce șanse poate avea la o viață normală când firește, e abandonat de către mamă care, în sinea ei de adolescentă simplă, știe că nu l-a adus pe lume ”așa cum trebuia”?

Elevul de școală primară nu se poate așeza în bancă pentru că a fost violat de bunic.

Iar colegul lui e terorizat și nu vrea să se mai ducă acasă pentru că și-a auzit părinții spunând că or să îi taie picioarele sau mâinile să îl poată trimite la cerșit.

Iar lista poate continua la nesfârșit. Bazal bazal, dar până unde??? Cine știe, poate că lui Maslow i-au scăpat tenebrele piramidei. Treptele acelea de sub bazal, care coboară înspre adâncurile întunecate ale Iadului de pe Pământ. Sau de sub pământ.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: