Home » WTF » Să-i f… câinii

Să-i f… câinii

Start here

Advertisements

Cu ceva timp în urmă am auzit de la cineva expresia asta. Sună tare aiurea, ca cele mai multe dintre înjurături sau ”urări” de genul ăsta și mai are și partea ei hilară. Cum adică…să îi …câinii?! E o înjurătură degradantă tocmai prin faptul că se ”amestecă” oameni cu animale. Sau animale cu oameni. Tot aia! Și nu orice fel de animale….

Am scăpat și eu înjurătura asta de curând în fața cuiva și mi-a replicat: Nu mai zice așa, că e cumplit să se întâmple asta!

Când faci o astfel de ”trimitere” nu îți imaginezi că ar putea fi pusă în practică. Că s-ar putea și întâmpla. Arunci o vorbă așa, la nervi, la supărare. Dar atât.

Și persoana îmi povestește de cazul unei fete răpită și batjocorită de niște unii, care au dat-o și la…câini. Într-un final, biata fata a murit. Și, să mă ierte Dumnezeu, poate e mai bine că s-a întâmplat așa. Cum să mai trăiești după atare experiențe și să mai fi om normal?

Cum o mai fi trăit și ofițerul care s-a întors acasă pe neașteptate și și-a găsit nevasta făcând sex cu câinele? O întrebase el de ce are uneori zgârieturi pe spate, dar ea se eschivase și el luase de bune explicațiile ei. Dar să vină acasă și să dea peste atare imagine…Nici nu știi dacă să îl judeci că a scos arma și i-a împușcat pe amândoi. Fie vorba între noi, câinele nu avea nicio vină. Animal și el, aflat la cheremul pornirilor instinctuale. Dar ea? Nevastă-sa?  Ce-o fi gândit? Ce-o fi fost în capul ei, de l-a înlocuit pe bărbată-su cu…câinele familiei. E drept, era al lor câinele, dar totuși, era un animal. De parcă ar fi fost normal să se culce cu vreo rudă? Bietul bărbat! Normal că l-a lovit nebunia. Cum frate să fii ”destituit” de un…patruped? Mai ales când vine vorba de sex. Practic, nevastă-sa i-a spus în felul astă că e mai bun câinele decât el. Sau că îl poate înlocui foarte ușor în …pat. Atare umilință, un astfel de atac ego-ul lui de bărbat….nu poate fi tolerat.

Prin urmare, nu e tocmai bine să te… câinii. Nici măcar unul, iată!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: