Home » WTF » Nu e vina ta

Nu e vina ta

Start here

Advertisements

What’s that supposed to mean? Ce mai contează a cui e vina dacă pe tine te-a traumatizat pe vecie chestia? Ce importanță mai are? Ok, hai să zicem că dispare sentimentul de vinovăție, dacă a apărut cumva, dar trauma e tot acolo și te afectează în continuare în același mod….până când ”timpul le va rezolva pe toate”. Altă zicală de cacao. Timpul nu rezolvă absolut nimic. El doar trece. Nici nu știe să facă altceva. Da, mă rog, o dată cu trecerea lui, tu nu mai simți aceeași durere, tristețe, disperare, whatever.

Nu e vina ta că te-au abuzat părinții….nu e vina ta că ai fost violată….nu e vina ta că taică-tu bea de stingea…nu e vina ta că ala era beat la volan și a dat peste tine pe trecerea de pietoni și te-a lăsat paralizat pe viață. Da, și? Ce contează că nu e vina ta? Tu tot în situație de căcat ești și așa vei mai fi multă vreme de acum înainte. Dacă nu până la sfârșitul vieții tale, depinde de multe chestii.

Dacă ar fi să luăm în seamă karma, cine știe, poate că de fapt tu ești de vină. Cine știe ce ai făcut într-o viață anterioară – dacă există așa ceva – de ești ”pedepsit” acum cu soarta asta. Ți-ai futut karma în viețile trecute, acum ia de suferă și trage.

”Nu e vina ta”, de parcă auzind asta o să începi să te simți mai bine. Wow, ce înălțător! Ce eliberator! Nu e vina mea, futu-i, dacă trăiesc o viață de căcat din pricina părinților care au făcut așa și pe dincolo. Sau a alăuia de la volan care era beat. Gata, am și căzut pe spate de bucurie, sunt în extaz chiar știind că nu e vina mea. Iar viața mea, de căcat până acum, se v-a transforma pe dată, la 180 de grade. Pretty fucking great! Ce minunăție!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: