Home » De toate » Terapii de toate felurile

Terapii de toate felurile

Start here

Advertisements

Pentru toate gusturile, vârstele, culorile curcubeului… Terapii, psihoterapii, aroma-terapii etc. Bani și timp să ai. Păi da, că tocmai despre asta e vorba: să fii obligat să-ți faci timp pentru tine, să investești în tine timp și bani. Și când ajungi să faci asta?! Când începe să-ți fie rău, din ce în ce mai rău cu tine și cu ceilalți. Când ți se îmbolnăvește sufletul, mintea și  trupul, indiferent în ce orinde sau toate laolaltă.

Și, cum spunea o prietenă: ”Whatever works!”. Și chiar așa e. Ce mi se potrivește sau îmi place mie s-ar putea ca la tine să nu funcționeze. Dar există atâtea alternative. Ai de unde alege. Cauți pe net, întrebi prietena, coafeza, fosta colegă, îl întrebi pe cel mai bun prieten al tuturor, pe Mr. GOOGLE și tot descoperi ceva potrivit gustului și portofelului tău. Cum ziceam, timp să-ți faci! Și îți faci dacă n-ai încotro, dacă nu ți-e bine, dacă nu ești fericit, dacă nu ești sănătos nicicum.

Ce iese, vezi tu. Indiferent de cât de mult te-ar costa, investești în tine și, într-un final, îți aduci aminte că exiști, înveți să ai grijă de tine, să te respecți și pe dinăuntru, și pe dinafară. Și tot e bine!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: