Home » OFF » Îndemnizații pentru…nefericiți

Îndemnizații pentru…nefericiți

Start here

Advertisements

Se acordă alocații, îndemnizații și pensii pentru tot felul de copii, oameni, boli. Ce-ar fi dacă s-ar acorda îndemnizații și pentru oameni nefericiți. Care nu pot accede fericirea în accepțiunea generală? Cum ar fi cei hermafrodiții, transexualii, homosexualii… Oamenii aceștia nu vor putea fi niciodată cu adevărat fericiți. Nu vor putea avea proprii copii decât dacă adoptă, nu vor putea fi „normali”. Ba din contră, vor fi permanent hăituiți, criticați, denigrați, persecutați, proscriși, ostracizați… De parcă ei au cerut să se nască așa, cu ambele sexe, confuzi din punct de vedere sexual, sau să nu-și găsească locul și liniștea într-o societate mărginită mental.

Ce? E vina lor că s-au născut așa?! Au cerut ei să vină pe lume „defecți”?! La fel ca în cazul celor cu handicap fizic sau mental. Și aceia tot niște nefericiți. Cum necum, dacă au ceva noroc, își găsesc acolo un loc în societate, dar gramul lor de fericire pe lumea asta e foarte foarte limitat. Ca să nu mai vorbim de familiile lor!

Numai că, pentru a compensa astfel de suflete nefericite, ar trebui mai întâi să evoluăm cu adevărat, să înaintăm ceva mai mult la capitolul înțelegere și acceptare a semenului, iată, făcut și acela tot de Dumnezeul care ne-a creat și pe noi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: