Home » WTF » Părul femeilor, bărbații și relațiile

Părul femeilor, bărbații și relațiile

Start here

Advertisements

Oare ce le apucă pe femei de, imediat după ce se despart, le părăsește iubitul, divorțează, își schimbă coafura. Ori se tund scurt, ori își vopsesc părul, dacă îl au drept și-l încrețesc, dacă nu, și-l îndreaptă… Ce, dacă își schimbă coafura nu sunt tot ele? Părăsite sau nu, divorțate sau nu? Dacă acum sunt blonde, devin altcineva așa, peste noapte?

Când se tund brusc și evenimentul coincide cu despărțirea, parcă s-ar auto-flagela. Parcă și-ar spune: uite, nu meriți să fii femeie, n-ai știut să fii femeie iar acum trebuie să fii…bărbat. Sau să arăți ca unul până înveți să de descurci singură și apoi să îți cauți alt partener. Sau să arăți ca altcineva, numai ca tine nu! Dacă nu te-a mai plăcut nici ălă care te-a părăsit, cum să te mai placi tu?

Sau poate e un fel de re-inventare, whatever that means. Cum adică să te reinventezi? Ce? Ești obiect? Să te renaști, iar nu se poate. Că ne naștem și murim o singură dată. Cel puțin așa se întâmplă în cele mai multe cazuri.

Eu cred că dacă te părăsește bărbatul se poate ca el să fie de vină, el să fie fraierul. De ce să nu-l tundem pe el sau să-i vopsim părul? Ah, da, de teamă că nu o să-l mai recunoască aia cu care te-a înșelat și la care se mută după ce pleacă de la tine. Păi și? Dacă nu-l mai recunoaște poate că nu-l mai place și poate că ți-l trimite înapoi. L-ai mai vrea așa, vopsit și schimbat?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: