Home » OFF » Cu cine vorbești?

Cu cine vorbești?

Start here

Advertisements

Mă întorceam acasă într-una din zilele trecute. Calculam câți bani am cheltuit și pe ce. Din cauza oboselii, pentru că nu mă mai puteam concentra suficient, am realizat că făceam asta cu voce tare, fiind încă pe stradă. Nu mi-am dat seama de ridicol…de ce ar zice cineva care ar trece pe lângă mine chiar atunci.

Câțiva pași mai în față era parcată o mașină. Înâuntru, un tip mai în vârstă vorbea cu cineva. Gesticula și vorbea destul de tare. Părea că vrea să convingă pe cineva, cu argumente…bine gesticulate, de ceva anume. El știa ce. Ajung în dreptul lui și constat că nu mai era nimeni în mașină. N-avea nici căști la urechi – am presupus că nu vorbea la telefon. Și nici motorul mașinii nu era pornit, să zici că ar fi avut telefonul conectat la radioul vechiculului. Și atunci??

După ce am trecut de el mi-am zis: ”Ia uite-l și pe-ăsta! S-a înnebunit! Vorbește de unul singur, în mașina goală.” Și zău, părea foarte convingător… După care, aducându-mi aminte ce făceam eu cu câteva secunde înainte sa ajung în dreptul lui, cum făceam calculele acelea cu voce tare, în plină stradă, m-a pufnit râsul. Doamne…e plină lumea asta de nebuni!!!

Acum mă uit la un serial și e unul care tot vede persoane (moarte) cu care se conversează. Firește, nu e nimeni în preajma lui, ceea ce face ca totul să fie și mai bizar pentru cei din jur. Deci, se poartă! E chiar o modă aș zice. Și a depășit-o pe cei cu căști în urechi sau cu blue-tooth, care merg, vorbesc și gesticulează în plină stradă, tot așa, fără de nimeni vizibil în jur.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: