Home » WTF » Nici politică, nici afaceri

Nici politică, nici afaceri

Start here

Advertisements

Mă întreb noi ăștia, care nu ne pricepem nici la politică, nici la afaceri, oare tre să murim de foame? Nu suntem buni nici la compromisuri, nici să ne ”scărpinăm reciproc pe spate”, nici să facem negoț. Facem artă, cultură, muzică…și astea se vând bine, dar de către alții, care se pricep. Noi nu. Că nu e timp și de inspirație și de transpirație. Ori una, ori alta.

Serios, cea mai urâtă combinație posibilă e cea dintre artist și afacerist. El centrează, el dă cu capul. Cum o veni și-asta. Bine nu vine, clar. Să îl vezi întâi în fața șevaletului, a pianului, a laptopului, strofocându-se să scoată ceva de valoare, la inspirație, în funcție de muză, de soare sau mai știu eu ce, după care să îmbrace haina târgovețului și să se ploconească, să facă frumos, ca să-și vândă ”marfa”. Adică tabloul, simfonia, cartea sau mai știu eu…

Iar dacă nu se pricepe și stă în banca lui de artist, tot tre să dea din coate, să-și facă niscaiva cunoștințe, relații, să facă frumos pentru a fi acceptat și promovat.

Complicat, dom’le, foarte complicat!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: