Home » WTF » Fake it till you make it

Fake it till you make it

Start here

Advertisements

La un curs de fotografie, profesoara îi îndruma pe studenți să zâmbească. Ei, în postura de fotograf adică, să le zâmbească nuntașilor, chiar dacă nu stau toți la pozat cum ar trebui, chiar dacă se uită unul într-o direcție și altul în alta, chiar dacă Uncle Bob (persoana aceea băgăcioasă care vrea să nu scape o poză) e enervant din cale-afară și intră cu blițul peste fotograf de-aiurea. Să le zâmbească…adică să fie asertiv pe muțește. Să le transmită că e ok, dar sa făcă așa cum le cere el, ca să iasă poza ca lumea. Că mirii o plătesc și e păcat.

Am mai întânit chestia asta cu zâmbitul. Îmi povestea o tipă că așa o învățase bunică-sa…în orice situație să zâmbească. Fie că e tristă, supărată, deprimată, nervoasă, anxioasă, să zâmbească. În primul rând pentru a nu arăta în afară starea ei interioară și, dacă o tot ține așa, până la urmă se păcălește și pe sine și începe să se binedispună.

Mă întreb cum ar putea face cineva asta în cazul unui…deces. Sau al unei tragedii. Fără să cadă în nebunie de-a dreptul. Și să fie luat și de nebun.

Dar în fine, așa o fi…o să încerc, să văd dacă îmi iese…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: