Home » OFF » B&C

B&C

Start here

Advertisements

Știi care-i problema cu B&C headset? Sunt afurisit de scumpe! De ce? Pentru că sunt afurisit de bune. Asta e, plătești marca, dar și calitatea produsului.

Și știi care e problema atunci când îți cumperi lucruri deosebit de scumpe, flashy? Că atrag privirea. Mai ales cunoscătorilor. Nu a celor care au și ei, ci a celor care n-au, ar vrea, dar nu și le pot permite. Și, dacă nu te afli în zona ta de „comfort”, adică în cartierul tău select, pe străzile tale pietruite cu aur, unde totul e safe (asta până începe corb la corb să-și scoată ochii pe tema banilor și puterii!), luminat și însorit, atunci ai….încurcat-o. Că poate apărea în orice moment un neavenit din ăsta răpciugos, pus pe căpătuială adhoc, care să îți smulgă mobilul bengos din mână, căștile de la urechi, să te someze să îți scoți adidașii din picioare că deh, el nu are și tu ai. Și oricum, mai ai sigur și acasă. Sau bani suficienți în cont ca să îți cumperi altele.

Chestia asta îmi amintește de o replică din Payback: ”My dad never bought me a Ferrari. I had to steal my first one.”

Deci, dacă ești băiat de băiat sau, cum le zicea pe vremuri și se pare că le mai zice și acum – beizadea, cumpără-ți tot ce îți permite contu’, dar nu te da mare cu ele pe o stradă obișnuită, că ești în pericol. Fii băiat deștept și laudă-te cu ele acolo, în zona ta, unde nu te bagă nimeni în seamă pentru că toți ceilalți au de toate, ca și tine.

Iar dacă nu ești băiat de băiat ci doar un coate goale mațe fripte de cartier periferic, nu pune ban de-o parte să-ți cumperi lucruri prea scumpe pentru strada ta, că sar imediat în ochii trecătorilor mai puțin fraieri decât tine și mult mai doritori, mai darnici la împărțit pumni, înjurături, flegme și șuturi în cur. Și apoi rămâi și futut, și cu bani luați, cum vine-o vorbă.

Concluzia: întinde-te cât îți e plamuma! Iar dacă vrei mai mult, cu adevărat mai mult, atât de mult cât au ăia cu conturi banane în bănci, apucă-te frate de furat, nu de pus bani de-o parte sau de muncit, pentru că nu s-a îmbogățit nimeni niciodată în halul ăsta din muncă cinstită.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: